Storhamar
12
22
Byåsen
15
30
Storhamar var bra med i starten, men misbrukte for mange klare sjanser, og det ble tidlig klart at Larvik-kampen hadde krevd for mye.
tilskuere
601
dommer
Alexander Baklie
Espen S. Rønning
Utvininger
Storhamar: 2 x 2 min
Byåsen: 1 x 2 min.
Storhamars lag
Stine Lidén (målvakt) - Kamilla Sundmoen 3 (2), Ane Emilie Søbstad, Ingrid Alund, Sofia Berndtsson, Linn-Marie Birkeland 2, Gina Lorentsen 1, Karoline Fredriksen 2, Anja Edin 6 (1), Lise Løke 3, Betina Riegelhuth 4, Maja Jakobsen 1.
Toppscorer Byåsen
Raja Toumi 8
HA-Børsen
MMM Ingen
MM Stine Lidén
M Anja Edin, Karoline Fredriksen, Betina Riegelhuth
Pluss
Store deler av 1. omgang var brukbar så lenge Storhamar-jentene hadde en smule overskudd. Bra målvaktspill av Stine Lidén.
Minus
Misbrukte tre straffekast. Angrepsspillet ble altfor stillestående og passivt i en 2. omgang der laget også slet i forsvar.
Neste kamp: Søndag får Storhamar besøk av Gjøvik HK.
Terningkast 3:
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.