Storhamar
(16)
25
Larvik
(11)
25
Fantastisk kamp av Storhamar som ledet hele kampen helt til Larvik scoret 25-25 på straffe da det gjensto 23 små sekunder.
Tilskuere
626
Dommer
Steinar Martinsen
Slim Ben Tekaya
utvisninger
Storhamar: 4 x 2 min
Larvik: 2 x 2 min
Storhamars lag
Stine Lidén, Hannah Maria Zimmergren (målvakter) - Kamilla Sundmoen 7 (2), Lene Petterson Heiberg, Malene Aambakk, Ellen Marie Folkvord 3, Maja Jakobsen 4, Linn-Marie Birkeland, Karoline Fredriksen, Kristin Høybakken, Betina Riegelhuth 10, Martine Hovden 1, Tonje Enkerud.
Toppscorer Larvik
Nora Mørk 6 (3)
HA-Børsen
HHH Stine Lidén, Kamilla Sundmoen, Betina Riegelhuth
HH Maja Jakobsen, Karoline Fredriksen, Ellen Marie Folkvord
H Linn-Marie Birkeland, Martine Hovden
Pluss
Fantastisk kamp av Storhamar. Gjorde svært få feil, var sterke i forsvar der keeper Lidén også reddet fire straffekast. Kamilla Sundmoen fartsholder og regissør i angrep, og Betina Riegelhuth dundret inn ti mål.
Minus
Svært lite
Neste kamp: 19.01.: Levanger-Storhamar
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.