Larvik
11
26
Storhamar
12
25
Perfekt gjennomført kamp av Storhamar i forhold til Arne Senstads plan. Tålmodige i angrep, duelliivrige i forsvar. Larvik var rystet.
Tilskuere
800
Dommere:
Kenneth Abrahamsen og Arne M. Kristiansen.
Utvisninger
Larvik: 3x2 min..
Storhamar: 5x2 min..
Storhamars lag:
Stine Lidén (målvakt) - Kamilla Sundmoen 8 (2), Ane Emilie Søbstad, Ingrid Alund, Sofia Berndtsson, Kristin Saugstad, Linn-Marie Birkeland, Gina Lorentsen 2, Karoline Fredriksen 1, Anja Edin 6, Lise Løke 4, Betina Riegelhuth 4, Maja Jakobsen.
Toppscorer Larvik:
Tine Stange 8.
HA-Børsen
HHH Anja Edin, Kamilla Sundmoen
HH Lise Løke
H Stine Lidén, Karoline Fredriksen , Betina Riegelhuth, Gina Lorentsen.
Pluss
Storhamar leverte en fandenivolsk innsats i forsvar og hadde som mål å ta Linn J. Sulland og kantene ut av kampen, noe de klarte med bravur. Tålmodige i angrep, Sto i mot Larviks økte tempo i 2. omgang.
Minus
Tine Stange fikk litt for mye rom i angrep. Manglet bare erfaring fra slike kamper tidligere til å kunne vinne.
Neste Kamp: Storhamar - Byåsen onsdag 11. januar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.