Elverum vant 30-23 på bortebane i Oslo, og sammenlagtseieren var aldri truet. Medina ble kampens toppscorer med 10 scoringer.

Bækkelaget var i ettmålsledelse i Terningen Arena så sent som fire minutter før full tid, men det endte altså uavgjort til slutt.

Flat

Medina var lei seg og beklaget til slutt opptrinnet i den første finalekampen.

– Jeg legger meg helt flat for det jeg har gjort. Både i situasjonen på banen og på tribunen reagerer jeg på en måte som ikke skal skje på eller utenfor en håndballbane. Jeg beklager til den nevnte tilskuer, til Bækkelaget, mine lagkamerater og støtteapparat og ikke minst våre fantastiske supportere for oppførselen min, sa Elverum-spilleren i en pressemelding.

Blid

Onsdag var han bare blid etter at sluttspillseieren og gullmedaljen var i boks.

– Jeg har kjent på mye støtte fra folket i Elverum den siste uken. Jeg visste at jeg hadde litt å bevise og leve opp til og at jeg er her for å spille håndball. Jeg bestemte meg på forhånd for å score, og det gjorde jeg, sa Medina til TV 2.

Elverum- og landslagstrener Christian Berge var i likhet med Medina kledd i gulldrakt under intervjuet med TV 2.

– Det var viktig å vinne. Vi ville absolutt ha denne plassen i EHF-cupen, sa landslagstrener Berge, som også fortsatt er trener for Elverum.

– Potensialet i gutten er stort. Han har et sjelden håndballtalent, og i dette lunet er han god, sa Berge om toppscorer Medina.

I fjor ble Elverum seriemester for første gang. I år ble det seriesølv bak Haslum etter tap i gullduellen i siste serierunde. Elverum lyktes heller ikke i cupen, men i sluttspillet ble det full klaff. (©NTB)

Fakta

Sluttspillfinale håndball menn onsdag, 2. kamp:

Elverum – Bækkelaget 29-29 (16-12), sammenlagt 59-52

Toppscorer Elverum: Nacor Medina 10.

Bækkelaget: Anders Braskerud 7.

Utvisninger: Elverum 3 x 2 min., Bækkelaget ingen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.