Fredrikstad BK
(8)
20
Storhamar
(14)
30
Storhamar var gode nok, lenge nok, til at det aldri ble spennende mot Fredrikstad. Hamar-laget ledet fra start til mål og vant lett. Terningkast 3:
Tilskuere
350
Dommer
Andre Hansen
Øistein Pettersen
utvisninger
Fredrikstad: 0 x 2 min
Storhamar: 2 x 2 min
Storhamars lag
Stine Lidén, Hannah Zimmergren, (målvakter) - Kamilla Sundmoen 5 (1), Lene Pettersson Heiberg, Malene Aambakk, Ellen Marie Folkvord 6, Maja Jakobsen 5, Linn-Marie Birkeland 1, Karoline Fredriksen, Kristin Høybakken, Betina Riegelhuth 7 (1), Martine Hovden 5, Tonje Enkerud 1,
Toppscorer FBK
Anette Helene Hansen 6.
HA-Børsen
HHH Ingen
HH Ellen Marie Folkvord
H Martine Hovden, Stine Lidén, Betina Riegelhuth
Pluss
Storhamar gjør akkurat så mye som de trenger for å holde vertene på avstand. Debutantene Ellen Marie Folkvord og Martine Hovden sterke i sin første seriekamp.
Minus
Sliter i etableret angrep. I perioder også svake bakover. Mange av bakspillerne slet med å sette ballen i mål.
Neste kamp: 12. sept Storhamar - Glassverket.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.