Denne uka hadde Storhamar håndball ekstraordinært årsmøte. Nå starter forhandlinger om hvordan klubben skal deles.
Det er et krav fra politikerne i Hamar, som ønsker mer oversikt over hvem som får kommunal støtte, at Storhamar skiller ut yngres avdeling i en egen klubb, slik også hockeyklubben gjorde i 2012. Tirsdag ble det opprettet to komiteer.
- Årsmøtet i mars-april blir det siste for Storhamar med dagens organisering. Går alt etter planen blir det så to årsmøtet etter det, ett for en ny eliteklubb og ett for breddeklubben, sier styreleder Ole Erik Hulleberg.
Han skulle gjerne hatt enda større engasjement rundt klubbdriften, hvor det har vært vanskelig nok å finne medlemmer til ett styre, men sier årsmøtet i hvert fall klarte å fylle opp komiteene med nok personer.
- Nå skal vi lage samarbeidsdokumenter, og se på hva vi er enige om og hva vi må bruke mer tid på å bli enige om. Blant annet hvordan vi skal fordele gjeld, forklarer Hulleberg. Han har gitt klubben beskjed om at han stiller til gjenvalg i den nye eliteklubben, dersom medlemmene ønsker det på årsmøtet.
Hulleberg ser på den jobben som enklere enn den han nå har hatt.
- I en ren seniorklubb blir det enklere å være mer fokusert på det arbeidet, og bruke all kapasitet til tenke elitesatsing.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00