HAMAR: - Det rare er at jeg er best når jeg får frimerke Jeg blir enda mer tent og forbannet da, sier den polske jenta og smiler bredt.

Iza får seg en del smeller i løpet av kampene. Går ned for telling, men reiser seg igjen etter litt medisinsk pleie.
Så fort hun er tilbake på banen, får hun spesialoppvartning av motstanderne.
Og så scorer hun igjen.
Og igjen.

Blitt vant med merke
- Jeg er blitt vant med frimerke, og i fjor hadde jeg det i nesten hver kamp. Det var bare mot Larvik og Byåsen jeg slapp frimerke, sier Iza som var kjempeglad etter gårsdagens seier.

- Jeg har sagt det før at det ikke er så viktig at jeg scorer så mange mål selv. Det viktigste er at laget vinner, og jeg var veldig skuffet etter tapet for Njård. Da hadde jeg det rett og slett vondt etter kampen. Men i dag var vi tilbake med arbeid, arbeid, arbeid. Måten vi gjennomførte denne kampen på var veldig viktig med tanke på europacupkampene vi skal spille til helgen.
- Er dere tilbake på sporet nå?
- Jeg håper det, men vi trenger nok fortsatt litt tid på å bli skikkelig samspilte med de nye spillerne. Men det begynner å gå bedre nå.

Ni mål i snitt
I fjor scoret Iza 203 seriemål på 22 kamper - med frimerke i de aller fleste av oppgjørene.

Hun startet denne sesongen med 12 fulltreffere mot Toten, gjorde sju mot Bækkelaget og stusslige tre mot Njård. Og da var bare ett av dem rent spillemål.
Det har vel knapt skjedd at hun har scoret så få spillemål i en kamp for Storhamar.
I fjor hadde hun et snitt på 9,2 mål i hver match. Etter gårsdagens oppgjør er hun oppe i ni. Iza er på gang igjen…

Ingen bedre enn Iza
- Jeg vet ikke om noen som er bedre med frimerke enn Iza. Hun er helt fantastisk., sier en fornøyd Storhamar-trener Arne Senstad.

- Iza har slitt litt med å komme inn i rollen sin før denne kampen. Hun har til tider virket litt oppgitt og usikker. Men det er ingen som er bedre enn Iza i den norske serien når hun framstår slik hun gjorde i denne kampen, og det er veldig viktig for laget å ha henne tilbake i denne formen. For det er ikke bare det at hun scorer mange mål. Hun er også nest sist på mange av våre scoringer, sier Senstad.
- Skriv at jeg elsker Iza. Hun var strålende i denne kampen. Jeg ba henne vinne kampen for meg før vi gikk ut på banen, sier en kjempeglad Anja Edin som spilte for Gjerpen forrige sesong.
Hun syntes det var kjempegøy å slå gamle lagvenninner, og var ikke tvil om hvem som hadde hovedæren for det. Selv var nok Anja på grensen til å være overtent, men hun gledet seg over at hun begynner å føle seg kvikkere i kroppen igjen.
Det ser ut som Storhamar er på igjen…

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00