HAMAR: Kampen var jevn og kunne bikket begge veier. Sannsynligvis var det Storhamar G9 -1 sin evne til å holde hodet kaldt da det kokte i sluttminuttene som ble avgjørende for at de slo kameratene på Storhamar G9 - 2 med 20-18.
- Vi sa til dem at vi skulle gruse dem før kampen. Det klarte vi greit, sier Sivert Sandermoen.
- De pælma for mye
Det er han og lagkameratene Sigurd Wold Risse og Oskar Slette som kommer med påstanden om det med hodet kaldt.
- Da vi ledet med to mål på slutten begynte de å pælme ballen fra langt hold, sier Sigurd.
- Vi spilte veldig bra, og fikk til mange gode pasninger, oppsummerer Oskar.
- Etter kampen begynte de å finne på historier om at de telte feil sånn at vi fikk flere mål enn vi skulle ha, og at dommeren juksa, forteller Sivert.
Ekstra gøy å slå vennene
Gutta på Storhamar G9 - 1 var ikke helt enige i den, men stemningen var likevel god, tross tapet.
- Det var ekstra moro å vinne i dag, siden vi spilte mot vennene våre, mener Sigurd.
Det sier også sju år gamle Lukas Tiore, som bemerket seg med flere gode skudd.
- Vi lærer så fort
- Hva er det som er så gøy med håndball da?
- Vi får til så mye, fordi det skjer noe hele tiden. Og man lærer så fort. Vi kan få til bra skudd og pasninger og score mange mål. I dag var vi også veldig konsentrerte, sier Sivert, Sigurd og Oskar.
- Hva hadde dere sagt hvis dere ikke kunne spille håndball lenger da?
- Da ville vi blitt veldig skuffet. Og veldig lei oss. Håndball er så gøy, og vi trener mye. Vi trener torsdag og lørdag, sier de tre.
De vil veldig gjerne fortsette å spille håndball, selv om de også driver med fotball.
- Fotball er også veldig gøy. Men jeg vet ikke hva jeg ville valgt om jeg måtte velge. Jeg har lyst til å fortsette med begge deler, sier Oskar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.