HAMAR: Anja Edin har imponert under sine to siste landslagssamlinger. Hun er på nytt tatt ut til de fire landskampene i dag, i morgen, 17., og 18. oktober.

Byåsens playmaker og Norges førstevalg som midtback nå, Gøril Snorroeggen har selv liten tro på at hun rekker mesterskapet om en halvannen måned.
- Det begynner å bli kort tid til VM, og jeg er ikke i nærheten nå. Det må skje ganske mye for at VM skal bli aktuelt for min del, sier Snorroeggen til Adresseavisen.

- Synd
- Det er veldig synd hvis Gøril ikke rekker VM. Det hadde vært kulere om hun hadde vært med, sier Edin til HA-sporten.

Selv om det trolig styrker den tidligere Gjerpen-spillerens sjanser for en plass i VM-troppen, ønsker hun å se Snorroeggen i Kina.
- Det første målet mitt er å komme med. For det andre så ønsker jeg en plass for at jeg er god nok, ikke for andre er skadet, forteller Edin.

- Ekstra gøy
Før VM har Thorir Hergeirssons mannskap flere oppkjøringskamper igjen. Den første går i dag mot VM-vert Kina på hjemmebane. At kampen spilles i Skien, betyr også litt ekstra for Edin.

- Jeg gleder meg skikkelig. Det blir spesielt å møte Kina for første gang, samtidig som det er på min gamle hjemmebane, sier Edin som var Gjerpen-spiller før hun kom til Hamar.
Hergeirsson har ikke offentliggjort laget til møte med Kina, men Storhamars representant håper på å få prøve seg.
- Jeg går for mest mulig spilletid.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.