(Storhamar - Stabæk 37-17) 

Før kampen uttalte trener Tormod Steen at kveldens kamp var den viktigste kampen under hans tid i Storhamar Håndball. Steen gikk så langt som å si at både han og jentene spilte for jobbene sine. 

Steen fikk de svarene han ønsket seg.

- Vi står mye bedre kollektivt i forsvar i dag. Vi gir ikke bort rom i midten som Stabæk kan utnytte. Det var også viktig at Stine Lidén gjorde flere målvaktsredninger enn hva hun har gjort i det siste, sier Tormod Steen.

Storhamar gikk rett i fletta på gjestene fra Stabæk, og etter ti minutter ledet hjemmelaget allerede med fire mål. Martine Hovden utnyttet et svakt forsvar og dundret inn to kjappe scoringer rett fra start.

Omgangen fortsatte med storspill av Maja Jakobsen. Europamesteren scoret fem mål og serverte lagkameratene flotte pasninger. Lagene gikk til pause på stillingen 16-9.

- Maja var på det nivået jeg vet at hun kan spille på. Men det var ikke bare Maja som var god i kveld, alle leverte strålende prestasjoner, skryter Steen av laget sitt.

Storhamar herjet 

Den andre omgangen fortsatte med en sterk Storhamar-dominans. Hjemmelaget pøste på med scoringer, mens gjestene ble tunge og slitne. Jakobsen scoret 12 mål, mens danske Lise Binger var nærmest med fem scoringer.

Forsvarskjempen Kristin Høybakken scoret fire ganger, i det som ble en særdeles hyggelig affære for de 353 tilskuerne. 

- Vi er langt bedre trent enn Stabæk. De blir slitne, mens vi bare fortsetter å kjøre på. Det var herlig å se at jentene kunne spille på denne måten, sier Steen, før han fortsetter:

- Nå blir det viktig at vi klarer å nullstille oss til den viktige kampen mot Byåsen på lørdag. Vinner vi den, så får vi mulighet til å spille sluttspill, avslutter en fornøyd Tormod Steen.

Storhamar ligger ett poeng foran Nordstrand i kampen om den siste sluttspillplassen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.