Storhamar-jentene knuste Molde i tredje runde i cupen. I neste runde møter de Stabæk.
Om det blir borte eller hjemme er foreløpig uklart.
- Vi møter hvem som helst, men vil ikke ha Larvik nå, sa Alfred Örn Finnsson før trekningen av fjerde runde.
Storhamar slapp altså Larvik i denne runden. Fredrikstad er de som må møte serielederen.

Trekningen foregikk ved seeding der reglene tilsier at de fire beste lagene i Postenligaen i fjor og de fire semifinalistene skal seedes for å ikke møtes i denne runden. Fem lag var dermed seedet, Byåsen, Flint, Larvik, Stabæk og Tertnes.

Her er trekningen:
Vinner Førde/Tertnes-Vålerenga
Byåsen-Glassverket
Flint-Bækkelaget
Fredrikstad-Larvik
Skrim-Oppsal
Levanger-Nordstrand
Vipers-Sola

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.