NORDSTRAND: I Vestfjorden Cup for tre uker siden slo Storhamar Nordstrand to ganger. Først i innledende spill (39-16) og deretter ble det firemålsseier i finalen. Siden da har det skjedd noe med laget til Arne Senstad.

- Vi er ikke gode nok, så enkelt er det. For tre uker herjet vi med dette laget, men nå virker det som vi er preget av et eller annet, uten at jeg helt klarer å sette fingeren på hva det er. Men skal være bedre enn dette, sier en svært skuffet Storhamar-trener.

Knallstart etter pause
Storhamar hadde grepet på kampen i perioder, men klarte aldri å holde på ledelsen. Lagene byttet på å føre an i første omgang, og til pause var stillingen 14-14.

Andre omgang startet storveis med tre Storhamar-scoringer, men igjen maktet de ikke å holde på ledelsen.
Det så ut til at det skulle fortsette i dette sporet, men halvveis ut i andre omgang - på stillingen 22-22 - satte Nordstrand opp tempoet. Anført av 18-åringe Amanda Kurtovic, med sine ti scoringer, og tidligere landslagsmålvakt, Jeanette Nilsen, som stod en kjempekamp, satte Nordstrand inn en sluttspurt som Storhamar ikke var i stand til å henge med på.
Det var en meget frustrert Arne Senstad som tok timeout da det stod 27-23 på måltavla. Den avstanden holdt Nordstrand kampen ut.
- I perioder spiller vi opp mot et akseptabelt nivå, men vi møter et lag som fighter og sloss, mens vi ikke er interesserte i å være med på det samme. Vi har kampen i perioder, men så mister vi rytmen og da blir vi straffet, sier Senstad.

Spiller ikke som et lag
Bertina Rigelhuth ble igjen Storhamars toppscorer - denne gang med fem scoringer. Den berømte magre trøsten.

- Dette er ikke gøy i det hele tatt. Vi er med i perioder, men så er vi veldig ikke-med ellers. Akkurat nå er jeg så utrolig skuffa, og jeg klarer ikke helt å sette ord på hva som gikk galt. Vi klarer ikke å spille som et lag, sier Rigelhuth, som ble toppscorer for tredje kamp på rad. I går delte hun toppscorertittelen med Marthe Johansen, som også nettet fem ganger.
- Vi sliter med mye av det samme som forrige match, men da klarte vi å vinne. Det er skikkelig skuffende, spesielt siden vi vet at vi er gode nok til å vinne. Vi har ikke tatt med oss det gode spillet fra oppkjøringa. Nordstrand er bedre enn oss i dag, men vi slo dem to ganger for tre uker siden, og skal være bedre enn det vi viser i dag, sier Rigelhuth.
Storhamars sesonginnleding har dermed ikke vært helt etter planen. Stortap hjemme mot Larvik, seier på en dårlig dag mot Selbu og firemålstap mot Nordstrand.
- Vi har hatt en slitsom sesonginnledning, men vi kan ikke gjøre annet enn å ta fatt i det og prøve å finne tilbake til det vi hadde før sesongstart, sier Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.