- Vi har trent hardt og godt siden Vipers-kampen, og nå skal jentene ha et bra overskudd etter noen dager med egentrening og påskefri, sier Finnsson.

Han ser for seg to ganske så like lag som møtes i Prestrudhallen i kveld. Og det blir som regel veldig jevnt når Storhamar og Stabæk møtes.

- Derfor vil det handle veldig mye om innstillingen til kampen. Vi hadde en veldig dårlig 1. omgang mot Stabæk i Nadderudhallen sist, og det håper jeg jentene husker og vil revansjere. Vi har som mål å vinne og gå videre, og da gjelder det å prestere på topp, sier Finnsson.

Han har Stine Lidén tilbake i mål i kveldens kamp. Kamilla Sundmoen ennå ikke spilleklar

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.