SELBU: Førstkommende onsdag skal Hamars politikere avgjøre om Storhamar Håndball skal gis et ansvarlig lån på to millioner kroner. Som HA skrev i går, fraråder rådmann Svein M. Skaaraas Hamars politikere å gi et slikt lån.
Ingen annen mulighet
- Vi er jo bare nødt til å vente på behandlingen i de politiske miljøene. Vi har presentert vår søknad til kommunen. Den er behandlet hos rådmannen, og for Storhamars del ser jeg ingen annen mulighet enn at vi nå oppnår en positiv behandling av politikerne.

- Har dere fått noen signaler fra politikerne?
- Det er vanskelig å si noe om det, men vi håper på et positivt vedtak.
- Er det kroken på døra ellers?
- Jeg kan ikke se at vi finner noen annen økonomisk redningsplanke på sikt, og det er dramatisk hvis Storhamar ikke kan drive på samme nivå som vi gjør nå.

- Har kontroll nå
- Har dere kontroll over økonomien nå?

- Vi har vært gjennom en ryddeprosess, og vi mener å ha kontroll. Det ville vært rart om det skulle dukke opp noen store saker nå. Vi har engasjert et meget kompetent regnskapsbyrå som har gått gjennom økonomien.
- Er det slutt på dagen hvis politikerne følger rådmannens anbefaling og sier nei til lånet på to millioner kroner i formannskapet onsdag?
- Hva styret gjør da, kan jeg ikke forskuttere, men vi krysser å fingrer og tær for at politikerne sier ja til lånet, sier Jan Åge Haug.
P.S. Du kan lese hva politikerne mener om saken på side 17.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.