• KOSTE SEG: Ellen Marie Folkvord (f.v.), Emma Skinnehaugen og Elise Skinnehaugen så gjennom alle episodene av dokumentaren «Veien tilbake» i går, og likte det de så.FOTO: Arve Hovelstuen Blystad

HA-sporten inviterte Storhamar-spillerne Ellen Marie Folkvord, Elise Skinnehaugen og Emma Skinnehaugen til en førpremière på dokumentarserien «Veien tilbake» i går.

– Fungerer for oss

Den første episoden av fem blir sluppet på HATV i dag.

– Noen har helt sikkert hørt litt her og der om Arne. I dokumentaren kommer det fram slik det er. Jeg synes dokumentaren balanserer bra med Arne. Det er nemlig stor forskjell på treninger og kamper, og slik han er utenfor banen og hallen, sier Ellen Marie Folkvord, og fortsetter:

– Det er forskjellige måter å lede et lag på. Dette fungerer for oss. Arne skal kreve mye av oss, og han har ofte rett. Som de fleste vil se etter hvert blir han litt ivrig av og til, smiler strekspilleren.

Likte det de så

Folkvord forteller at klare tilbakemeldinger tenner henne ute på banen, både på trening og i kamp.

– Det hjelper. Jeg får lyst til å vise ham det beste jeg kan. Vi er ganske tøffe vi også, og det er ikke noe problem å ta opp ting i etterkant. Faglige diskusjoner går veldig fint. Der er han blitt flinkere, sier Ellen Marie Folkvord.

Storhamar-jentene likte helt tydelig det de så i videorommet i HAs lokaler i går.

– Jeg fikk med meg mye av det som skjedde og det som ble sagt, siden jeg var skadet forrige sesong. Jeg var likevel spent på hvordan sluttresultatet ville bli, hvordan det ble klippet sammen i dokumentaren. Jeg synes det ble veldig bra, og det var mange herlige kommentarer, sier Folkvord.

Interesse fra flere

Folkvord snakket med noen Stabæk-spillere og noen jenter i Glassverket under turneringen i helga.

– De hadde sett traileren, og de skulle se alle episodene

Elise Skinnehaugen innrømmer at hun i starten tenkte litt på at en fotograf var så veldig tett på dem.

– Jeg ble vant til det etter hvert, og resultatet ble veldig bra. Dette er slik det er, veldig naturlig, og da vi sa ja til dette prosjektet handlet det jo om å vise virkeligheten.

Emma Skinnehaugen liker at det er fokus på håndball.

– Jeg tror folk vil like dette, og så setter det søkelys på håndballen og klubben vår, Storhamar.

Les også
SPORT Episode 1 av HAs dokumentarserie om Storhamar Håndball "Veien tilbake", er nå klar. Her kommer alt rundt degraderingen til 1.divisjon fram.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00