LARVIK: Anja Edin var skuffet rett etter semifinaletapet for Larvik, men så sank innsatsen til laget inn.
- Nå er jeg veldig stolt av det vi har gjort! Arne (Senstad) traff fantastisk godt med taktikken og forberedelsene. Han har sjelden vært så dønn konkret på hva vi skulle gjøre.
Edin har ikke lyst til å fortelle om hele oppskriften.
- Det er jo en kamp neste uke også, smiler Edin lurt.
Hun var imponert over Stine Lidéns comeback fra start mellom stengene.
- Etter å ha vært ute så lenge var det gøy at hu fikk spille en slik kamp mot Larvik. Stine har hatt en tung periode med skaden, og slike kamper gir sjøltillit.
LARVIK: Trener Arne Senstad var skeptisk til å starte julepausa etter to kamper mot Larvik borte. I går var han mer enn fornøyd med den første.
- Med det forsvarsspillet vi viser mot Larvik i dag er det ingen grunn til at jentene skal slippe seg ned når vi møter andre lag. Jeg håper de fikk en følelse av hvor gode vi kan være i forsvar i dag, og ta med det videre.
Han beordrer til tålmodighet i angrep, noe som er en prøvelse for et lag der han har 11 av 14 spillere som helst ville løpe rett i angrep.
- Mot andre lag kan vi selvfølgelig trøkke til litt mer i angrep når sjansene byr seg, men forsvarsjobben kan likevel være på dette nivået.
Senstad var lite imponert over innsatsen til dommerne i kampen. Storhamar fikk sju utvisninger, Larvik en.
- Det er mulig at alle våre utvisninger var riktige, men da var det mange forseelser den andre veien som også skulle gitt utvisninger, blant annet to mot Lise Løke som dommerne vinker videre.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.