HAMAR: Hun har spilt veldig mange kamper denne sesongen, men den i går var den viktigste. Og morsomste.
Og mest inspirerende, også.
- Jeg er sliten nå, men dette var artig. Det er dette vi trener for å få muligheten til, fastslår Ane Emilie Søbstad. Hun har spilt på 18-årslaget, 20-årslaget og 2. divisjonslaget denne sesongen.
I går scoret hun tre mål mot Selbu da hun for andre gang fikk spilletid på A-laget, ett mål mer enn i den første.
- Det er lærerikt å sitte på benken også, men enda bedre å få spille sammen med de beste. Sommerplanen er også klar. Bli tøffere mot mål, sterkere og raskere med ballen.
- Akkurat nå gleder jeg meg ikke til sommertreninga, nå blir det litt ferie først. Men så kommer det nok, lover Søbstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.