PODGORICA: Trener Arne Senstad var fattet etter tapet mot Buducnost lørdag kveld.
- De går ut i et vanvittig tempo, noe som paralyserer oss mer enn trøkk og publikum tror jeg. Sånn kort etter kampen er det nesten utrolig at vi slo dette laget på hjemmebane. Det skal vi ta med oss videre, fastslår Senstad.

Allerede etter 9.48 av kampen hadde Buducnost utliknet de seks målene Storhamar ledet med etter den første kampen.
Storhamar slet i angrep, og scoret bare fire mål de første 16 minuttene og altså ni på hele den første omgangen.

Laget kom heller ikke opp på det nivået i forsvar som de viste i hjemmekampen. Det gjorde aldri vondt for hjemmelagets spillere å nærme seg Storhamar-målet, og målvaktene hadde bare fire-fem redninger i omgangen, mot over det dobbelte i den første kampen.
Det sier mye når hjemmelaget har flere utvisninger på en omgang enn gjestene i kamper som får i Øst-Europa.
I andre omgang fortsatte den samme trenden, og Buducnost ledet på det meste med 19 scoringer på stillingen 33-14 da det gjensto om lag 12 minutter av kampen.
Så roet hjemmelaget seg litt ned, og Storhamar vant de neste sju-åtte minuttene 5-0, uten at det bidro til å sende laget ti semifinalen i cupvinnercupen.
Årets eventyr i Europa er over, nå handler det om å sikre bronsemedaljen i serien, og sluttspillet.
Betina Riegelhuth var Storhamars beste, og den som tok mye skuddansvar utover i kampen. Totalt ble det sju mål på bakspilleren.

Du kan lese alt om oppgjøret i mandagens papirutgave av HA.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.