- I dag er jeg utrolig fornøyd med jentene. Dette var helt fantastisk forsvarsmessig, og med tanke på entusiasme og trøkk. Vi tar ikke vare på alle sjansene vi har framover, og vi burde ha ledet med ti mål allerede til pause, mener Storhamar-trener Arne Senstad.

Storhamar klarte også å nå målet de satt seg før kampen.

- Vi skulle ikke ha mer enn 30 avsluttninger på mål. Det ble akkurat 30, og det er vi godt fornøyd med. Vi kom hit og gjorde mer enn det vi skulle, sier treneren.

Lise Binger ble igjen kampens toppscorer med sine seks mål.

Første omgang

Det første kvarteret av oppgjøret mellom Fana og Storhamar har vært ekstremt rufsete av begge lagene, med mange personlige feil. Storhamar-målvakt Stine Lidén reddet straffe i åpningsminuttene, mens Storhamars Lise Binger bommet på straffe i den andre enden. Storhamar har hatt et lite overtak, men Fana har fulgt Hamar-laget godt. Etter 12 minutter var stillingen 5-5, men så har gjestene fått opp dampen litt og leder med 5-7 når klokka viser 17 spilte minutter.

Fra 15 minutter, og ut til pausesignalet gikk hadde Storhamar full kontroll på Fana. Det gikk over ti minutter mellom Fana`s femte og sjette scoring i kampen. Til pause leder Storhamar 12-7.

Andre omgang

Starten av andre omgang bar fortsatt preg av litt slurv, men Storhamar virker å ha kontroll mot Fana. Etter å ha spilt 18 minutter av andre omgang leder Storhamar med ti mål, 23-13.

Kampen endte med ti måls-seier til Storhamar, 27-17.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.