– Jeg funderte en kort stund på om jeg skulle pakke sekken og finne meg en annen klubb, men fant kjapt ut at Storhamar betyr veldig mye for meg, sier en svært energisk Arne Senstad.

HA-sporten treffer den nyansatte treneren på telefon et par timer etter at forbundets nådeløse vurdering hadde sendt Senstad og håndballjentene fra Hamar vest ned i 1. divisjon.

Stoler på klubbledelsen

– Dersom det ikke hadde vært ordentlige folk som skal lede klubben framover, hadde jeg nok reist, sier treneren som kjenner for lite til detaljene i klubbens meget svake økonomi.

– Hvordan det er mulig å havne i en slik økonomisk situasjon orker jeg ikke å involvere meg i. Det må de som har styrt klubben svare for, sier treneren som har opplevd økonomisk motbakke også tidligere som Storhamar-trener.

– Nå må det vel være mulig å endelig få orden på ting også her, buldrer Senstad.

Comeback-treneren er kjent for sitt engasjement for håndball og Storhamar, og gårsdagens knusende dom har ikke gjort ham mindre kamplysten.

Varsler opprykk

– Vi skal faen meg løfte dette laget. Vi skal rett opp igjen og året etter skal vi kjempe om medalje i eliteserien. Jeg vet hvordan dette skal gjøres, og er trygg på at klubben har dyktige ledere og at mange av jentene kommer til å fortsette i klubben, sier treneren som de to siste sesongene har trent Oppsal.

– Uansett hvilken divisjon vi spiller i kommende sesong skal det bli ordentlig vondt å møte Storhamar, slår Senstad fast.

Arne Senstad er helt klar på at det venter en helt annen hverdag i 1. divisjon, dersom laget blir degradert.

– Å rykke rett opp igjen er ingen selvfølge, men samtidig er jeg sikker på at vår degradering ikke er noen god nyhet for lagene i 1. divisjon som har planer om å kjempe om et opprykk. Vi skal i alle fall ikke gjøre det noe enklere for disse lagene, sier Senstad.

Rælingen har fått tilbud om å ta Storhamar sin plass i eliteserien neste sesong, dersom Storhamar ikke velger å anke og at anken tas til følge. Klubben kan anke avgjørelsen i løpet av 14 dager.

Motstanderne

Dette er lagene Storhamar skal møte i 1. divisjon:

Fana, Fjellhammer, Flint Tønsberg, Fredrikstad Bkl, Gjerpen, Gjøvik HK, Grane Arendal, Njård, Stabæk, Viking TIF og Volda HK.

Les også
SPORT Håndballkrise: Les Rune Steen Hansens kommentar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.