HAMAR: - Vi slo Nordstrand med 23 mål i Vestfjorden Cup også, men vi tapte for dem i serien, sier Storhamar-treneren.

- Det er litt av det samme utgangspunkt nå, for Stabæk er ikke så dårlige som resultatet i sommerens kamp skulle tilsi. De har et ungt lag med mange gode, talentfulle spillere. Men de dagene vi er gode bakover, slår vi lag som Stabæk, sier Arne Senstad.

Har trent godt
Han fastslår at Storhamar har brukt landslagsoppholdet til å trene godt. På landslaget har Anja Edin levert bra spill, og Senstad ser fram til å få Anja tilbake på trening - i kveldens kamp i Nadderudhallen.

- For oss blir det igjen viktig å tette igjen bakover. Daria Boltromiuk spilte en av sine aller beste kamper for Storhamar mot Njård. Hun var bevegelig og god, og bandt forsvaret sammen på en flott måte. Jeg håper hun fortsetter der, sier Senstad.

Fikk selvtillit
Også Kamilla Sundmoen er klar på at Storhamar-jentene på være skikkelig på hogget mot Stabæk. Hun tar ingen ting gitt på forhånd.

- Stabæk har slått Nordstrand i serien, og vi har tapt mot dem, så det går opp og ned, sier Sundmoen.
- Har dere kommet skikkelig i gang igjen med seieren mot Njård sist?
- Jeg håper vi er blitt mer stabile, og den kampen var veldig forløsende. Spillet satt mye bedre og vi fikk opp tempoet. Jeg føler at kampen gjorde godt for selvtilliten, sier Kamilla Sundmoen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.