Åtte nettkjenninger ble fasiten for strekspilleren, i sesongens siste kamp.

Selv om det både ble seriegull og opprykk, har det gått litt opp og ned denne sesongen.

- Det har vært med meg, som med laget - opp og ned, sier Løke etter den siste kampen før ferien.

Fikk innspill

Hun har vært ute med både skader og sjukdom flere ganger i år.

- Det har vært unaturlig mye sjukdom for min del i år. Det kan jo være at jeg har fått barn, men det gjør hvertfall at jeg ikke får den fysiske treningen jeg trenger. Jeg føler at det har kommet seg nå på slutten.

Laget har også vært skadeutsatt denne sesongen.

- Vi snakket på det før kampen, at det ikke er én på laget som ikke har vært ute med et eller annet denne sesongen. Det går jo så klart ut over samspillet, når de samme ikke er på trening og kamp, forteller Løke som imidlertid fikk en god avslutning søndag.

- Det med samspillet syns jeg har begynt å komme seg nå mot slutten. I dag fikk jeg veldig mye innspill, det var skikkelig gøy, forteller den blide Storhamar-spilleren.

Solid seier

Det var aldri noe tvil om hvilke lag som var best da Storhamar gjestet Fjellhammer søndag.

Storhamar tok føringen med en gang, og til pause var det allerede 17-8 til gjestene.

Storhamar fortsatte å male på etter pause også. Selv om gultrøyene også gjorde en del feil, var det aldri noe fare for seieren.

Det ble til slutt 33-21 til Storhamar.

Storhamars lag: Stine Lidén, Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Malene Aambakk 7, Mari Finstad Bergum 2, Elise Skinnehaugen 4, Tonje Enkerud 3, Linn-Marie Birkeland 5, Tina Engan, Kristin Høybakken 1, Emma Skinnehaugen 1, Lise Løke 8, Thea Ødegård Tangnes 2.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.