Åtte nettkjenninger ble fasiten for strekspilleren, i sesongens siste kamp.

Selv om det både ble seriegull og opprykk, har det gått litt opp og ned denne sesongen.

- Det har vært med meg, som med laget - opp og ned, sier Løke etter den siste kampen før ferien.

Fikk innspill

Hun har vært ute med både skader og sjukdom flere ganger i år.

- Det har vært unaturlig mye sjukdom for min del i år. Det kan jo være at jeg har fått barn, men det gjør hvertfall at jeg ikke får den fysiske treningen jeg trenger. Jeg føler at det har kommet seg nå på slutten.

Laget har også vært skadeutsatt denne sesongen.

- Vi snakket på det før kampen, at det ikke er én på laget som ikke har vært ute med et eller annet denne sesongen. Det går jo så klart ut over samspillet, når de samme ikke er på trening og kamp, forteller Løke som imidlertid fikk en god avslutning søndag.

- Det med samspillet syns jeg har begynt å komme seg nå mot slutten. I dag fikk jeg veldig mye innspill, det var skikkelig gøy, forteller den blide Storhamar-spilleren.

Solid seier

Det var aldri noe tvil om hvilke lag som var best da Storhamar gjestet Fjellhammer søndag.

Storhamar tok føringen med en gang, og til pause var det allerede 17-8 til gjestene.

Storhamar fortsatte å male på etter pause også. Selv om gultrøyene også gjorde en del feil, var det aldri noe fare for seieren.

Det ble til slutt 33-21 til Storhamar.

Storhamars lag: Stine Lidén, Maria Jektvik Aarstad (målvakter), Malene Aambakk 7, Mari Finstad Bergum 2, Elise Skinnehaugen 4, Tonje Enkerud 3, Linn-Marie Birkeland 5, Tina Engan, Kristin Høybakken 1, Emma Skinnehaugen 1, Lise Løke 8, Thea Ødegård Tangnes 2.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00