HAMAR: - Vi har gitt Byåsen beskjed om at vi trenger de spillerne vi har, sier Storhamars sportslige leder Jørn Lyberg.

Han sier til HA-sporten at det også vil gå et brev til Byåsen, med kopi til Norsk Topphåndball, om at Storhamar ikke liker at Byåsen har kontaktet Anja før de kontaktet Storhamar.
- Regelverket tilsier at klubb skal kontaktes før spilleren. Vi føler de reglene selv, og det må også Byåsen gjøre, sier Lyberg.

Byåsen beklager
Byåsens daglige leder Torbjørn Balstad sier han har beklaget ovenfor Storhamar at de gjorde en feil.

- En person skulle sende mail til klubben og en annen skulle ta kontakt med spilleren. Beklageligvis gikk telefonen før mailen, og vi er helt enige i at det skal være ryddighet i slike saker, sier Balstad.
Bakgrunnen for at Byåsen ønsker å hente inn nye spillere nå, er at Gøril Snorroeggen må opereres etter mesterligakampen mot Leipzig. I tillegg blir Raja Toumi borte i lang tid for å spille i afrikamesterskapet for Tunisia.

Også Maja Jakobsen
Som kjent er Byåsen også interessert i å hente Storhamars lovende venstrehåndsskytter Maja Jakobsen til Trondheim.

- Er også hun ønsket allerede nå?
- Det er først og fremst med tanke på neste sesong vi har snakket med Maja, men hun er også blitt forespurt om å spille sesongen ut, sier Torbjørn Balstad.
- Vi trenger de spillerne vi har, og både Anja Edin og Maja Jakobsen har kontrakt med oss til 31. mai, sier Jørn Lyberg i Storhamar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.