Storhamar-kaptein Kamilla Sundmoen følger håndball-VM fra tv-stolen, og så langt synes hun Norge har variert mye.
- Mot Tyskland varierte det veldig i prestasjonene, men mot Island var det bra, synes Sundmoen.
- Hvor gode er Norge?
- Det er vanskelig å si før vi har sett dem mot de gode nasjonene, men jeg tror i hvert fall de kommer til semifinalen. På sitt beste kan de slå hvem som helst.
- Pluss- og minus så langt?
- De er litt som Storhamar og svinger mye fra det veldig gode til det veldig dårlige. De dårlige periodene har vært litt for lange så langt. Ellers er jeg imponert over Karoline Dyhre Breivang. Hun er flink til å styre laget, og legger opp til nesten halvparten av målene, mener Sundmoen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.