HAMAR: Etter budsjettmøtet onsdag, er utbedringen skjøvet ut i evigheten. I alle fall til å begynne med.
Eliteserielisensen til Storhamar går ut etter denne sesongen. Da må klubben søke på nytt og håndballeder i Storhamar, Ole Erik Hulleberg, kan ikke tenke seg at Håndballforbundet legger hindringer i vegen for en ny dispensasjon.
- Jeg vil synes det er utrolig rart om den skal ryke etter det som er skjedd det siste året. Norges Håndballforbund nektet å være på akkorden vår tidligere i år, med det resultatet at Vikinglauget kjøpte opp gjelda fra forbundet. At de skal nekte oss lisens på grunn av hallen, har jeg ingen tro på, sier Hulleberg som regner med lisensen er grei dersom Storhamar klarer å levere ei krone i overskudd.
Hulleberg mener det er oppsiktsvekkende at Storhamar har klart å snu et underskudd fra 2,6 millioner kroner i fjor, til et tilnærmet nullresultat i år. Han opplyser at klubben i 2010, styrer mot null, eller kanskje et lite underskudd.
- Vi jobber hardt for å komme i pluss, sier han.
Om Storhamar skulle bli nektet å spille hjemmekampene sine i Prestrudhallen, er Terningen Arena, Stangehallen og Hamar OL-Amfi alternativer, men dette vil bli dyrere for de gule og blå.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00