LENA: I går var Lene Jøranli (24) tilbake i Totenhallen, der hun rykket opp i eliteserien med Toten i vår.

Hun sa nei til å fortsette i buret for totningene, og heller ikke Gjøvik og Vardal greide å friste målvakten som i stedet valgte å spille utpå for Redalen.
Men så kom gamletreneren Arne Senstad på banen da Storhamar ønsket å sikre seg dekning for en sjukemeldt Heidi Tjugum.

Toten var sjanseløse
I går var Lene med på å banke sine tidligere lagvenninner ettertrykkelig. Selv om Toten hadde fått med seg Sara Hausmann (eks Bækkelaget) på et comeback etter seks år uten håndball, og målvakten Tone Wølner, var eliteseriens bunnlag rett og slett sjanseløse.

Lene Jøranli og Stine Lidén sto halve kampen hver - som da de møtte guttelaget til Elverum i forrige uke.
- Det er morsomt å stå i mål igjen, men jeg trenger nok litt mer trening, og da først og fremst skuddtrening. Bortsett fra treningskampen mot Elverum, har jeg ikke stått i mål siden i april, sier Lene, som debuterte i eliteserien for Gjøvik og Vardal allerede som 16-åring.

Tre gode målvakter
- Lene viser at hun er like god som jeg regnet med, sier trener Arne Senstad, som står med tre gode målvakter når Heidi Tjugum kommer tilbake.

Akkurat det ser ikke Senstad på som noe problem. Snarere tvert imot.
Storhamars sportslige leder Bertil Pålsrud regner med å få registrert Lene Jøranlis overgang fra 1. januar, og dermed håper han også på at hun er spilleklar til bortekampen mot Tertnes 14. januar.

Inger Senstad god
Storhamar ledet 18-7 ved pause mot eliteseriekollegaen og vant til slutt med 39-25 - uten Heidi Tjugum, Izabela Duda, Daria Boltromiuk, Marthe S. Johansen og Anette Linaker Olsen.

Hadde Storhamar spilt med like god konsentrasjonen i hele kampen som i 1. omgang, kunne det blitt veldig stygge tapssifre for Toten.
Toten-jenta Inger Senstad lagde lekestue i den gamle hjemmearenaen i første del av matchen. I løpet av det første kvarteret scorte Inger sju mål for Storhamar mot gamleklubben.

håndballfaktaToten - Storhamar 25-39 (7-18)
LENA: Treningskamp i håndball for kvinner.
Totenhallen.
STORHAMARs LAG: Lene Jøranli, Stine Lidén (målvakter) - Kamilla Sundmoen 4, Maja Jakobsen 7, Lise Løke 3, Inger Senstad 8, Anja Edin 4, Betina Riegelhuth 6 (2), Marita Brennodden 2, Guro Jakobsen 4 (2), Trine Haugstad 1, Tove Elisabeth Rise.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.