Storhamar møter Byåsen i semifinalen i årets sluttspill. Alternativet var Larvik, og det var derfor ingen tilfeldighet at Storhamar-publikumet brøt ut i vill jubel med en gang Byåsen ble klar. 

- Hadde vi trekt Larvik så ville sjansen vært null. Derfor er vi glade for trekningen, sier Alfred Örn Finnsson til HA-sporten etter Stabæk-kampen. 

Søker bedre forsvar

Han er glad han slipper å ta sommerferie med resten av laget riktig ennå. Søndag går hjemmekampen, mens returoppgjøret går i Trondheim onsdag. 

- Jeg er fornøyd med at vi fremdeles henger med og får utsatt sommerferien litt til. Byåsen som motstander gir oss en mulighet for avansement, selv om det ikke blir lett, gliser islendingen. 

Han er klar på at Storhamar må opp noen hakk for å klare å gi trønderne kamp om den siste finaleplassen. 

- Angrepsmessig synes jeg vi var solide og gode mot Stabæk. Mye sitter slik det skal og vi viser bra trøkk. Men i forsvar må vi skjerpe oss veldig. Vi må være tøffere bakover og takle mer enn mot Stabæk. Det sier sitt at vi i denne kampen bare fikk ett eneste gult kort, sier han. 

Vonde minner

Til nå i trenerkarrièren har Finnsson hatt sin kanskje aller verste opplevelse nettopp mot Byåsen. Det var høstkampen i Trondheim der Storhamar tapte med 20 mål. 

- Den sitter fortsatt i. En slik marerittkamp glemmer man ikke med det første, sier han. 

- Det er et vondt minne. I tillegg tapte vi hjemme også, så vi har mye å revansjere. 

Han garanterer at de nå skal ta seg skikkelig sammen inn mot den ventende semifinalen. 

- På trening i morgen tar vi en prat om det som må bedres fra kampen i dag. Så skal vi kjøre på som vanlig og være veldig klare til kamp på søndag, garanterer Örn Finnsson. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.