Det sier Håvard Grosberghaugen som er en av tre trenere som har fulgt Thea på håndballbanen over lang tid.

- Hun har den fordelen framfor de fleste andre at hun kan skyte med begge hender og hun har et meget godt skudd. At hun er med i spesialprosjektet til håndballforbundet, er heller ikke noe minus. Hun får tips om trening som skal gjøre lange spillere bedre. Dette vil være meget verdifullt for henne med hensyn til å unngå skader, sier Grosberghaugen.

Om Theas J16-lags sjanser i årets Storhamar Cup, sier Grosberghaugen:

- Laget hører med tett oppunder norgestoppen i sin klasse, men har litt å hente i forhold til de aller beste fordi laget består av jenter som spiller i samme årsklasse også neste år.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.