BERGEN: Anja Edin (bildet) og Lise Løke har erfart at det ikke lønner seg å innkassere en medalje for tidlig. Det gjorde de nemlig sesongen 2004/05 med Gjerpen.

- Fem serierunder før slutt lå vi på bronseplass og trengte bare to poeng mot fem lag som lå bak oss på tabellen for å sikre bronsen, fortelle Anja, og legger til:
- Vi tapte alle kampene, og bronse ble det ikke.
- Vi har lært å ikke ta noe på forskudd, men vi kom jo litt nærmere med denne seieren.
Med tre poengs ledelse til Tertnes kan Storhamar tåle å gå på ett tap - selv om Tertnes vinner alle sine matcher. Men det er verdt å merke seg at bergenserne har igjen Byåsen.
- Våg borte kan være en vanskelig kamp for oss. Det har vi erfart før, men skal vi være et verdig bronselag, får vi se til å vinne resten av kampene, mener Anja Edin.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.