HAMAR: - Vi ledet 8-1 på Larvik-jentene etter en omgang, men tapte 10-9 til slutt. Selv om det kanskje er å undervurdere seg selv en smule, må jeg innrømme at vi fikk grisebank, sier Markus Ringberg.

Ringbergs trøst er at Storhamar har tapt med mer enn ett mål for Norges mest suverene damehåndballag de siste årene.
Som den konkurransemannen Markus Ringberg er, har han ikke tapt kampen på forhånd:
- Vi må jo gjøre et forsøk på å slå dem, og her er det vår styrke kommer inn: Viljen. Vi skal slå dem på viljen. Noen hemmelige våpen utenom det, har vi ikke, i alle fall ingen som vi vil røpe på forhånd, sier svensken, og legger til at spillet kanskje ikke blir vakkert, men desto mer effektivt.
Markus Ringberg ser fram til kampen mot Storhamar med skrekkblandet fryd:
- Det blir et fint avbrekk i treningen og sjansen for skader er jo minimal, men vi er forberedt på at vi kan få det tøft.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.