LEIPZIG: I går var Lise Løke definitivt en spiller for de store anledninger. Lise har ikke fått veldig mye spilletid i Storhamar etter at hun kom fra Levanger foran denne sesongen. Men i går fikk hun definitivt sitt gjennombrudd.

Som offensiv back i et 3-2-1-forsvar fungerte hun meget bra mot Leipzig:
- Jeg er fornøyd med 1. omgang, men syntes ikke jeg kom så mye med etter pause. Det ble ikke spilt så mye ut på vingen da.
- Jeg følte det ikke slik selv, men det virket som om mange hadde litt høye skuldrer i 2. omgang, sier Lise til HA-sporten.
- Selv om vi tapte, føler jeg at vi var bedre enn dem, og den gode 1. omgangen må vi ta med oss videre, mener Lise Løke, som scoret fire mål mot Leipzig.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.