HAMAR: Bent Svele synes det er leit at han er blitt fritatt for arbeidsoppgavene sine i Storhamar på grunn av en sivil jobb.

- Men jeg vil gjerne understreke at det har vært en ryddig prosess fra Storhamars side, og jeg ønsket ikke å stå i vegen for Storhamar og en stor sponsor. Må bare innrømme at jeg er lei meg. Dette er jo frivillighetsarbeid, og jeg synes det er trist å slutte, sier Bent Svele til HA-sporten.
Han husker ni år tilbake i tid da han kom til Hamar og reiste rundt med Storhamars håndballjenter i 3. divisjon. Det har skjedd mye siden den gang; bronse i eliteserien, semifinale i NM og europacupspill.
- Storhamar Håndball er jo blitt en stor del av livet mitt, og jeg er preget av det som har skjedd. Samtidig ser jeg viktigheten av at klubben har sponsorer.
- Føler du deg presset til dette?
- Jeg har hatt en god dialog med Grete E. Torpen hele vegen, og dette er det rette for klubben.
- Regner du med å komme tilbake?
- Det har jeg ikke rukket å tenke på, men jeg kommer nok til å være litt i Prestrudhallen i tiden framover også, sier Bent Svele, som ved siden av jobbene i Storhamar og Unibet også er ekspertkommentator på håndball i TV2.
- Nå er det Elverum onsdag, så blir det Møbelringencupen og vi skal kommentere herrelandslaget før vi reiser til EM i Makedonia. Jeg ser fram til EM, sier Bent Svele.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00