Storhamar-treneren synes det er tungt å miste Edin til Larvik. Han har full forståelse for at hun ønsker å spille for verdens beste håndballag, men både han og jentene vil savne Anja.
- Vi mister en fantastisk håndballspiller og person. En markant personlighet, sier Senstad som håper klubben vil erstatte Anja med en spiller av hennes kaliber.
- Vi står ved et veiskille i forhold til resten av spillerne som ønsker å satse videre. Vi har spillere i klubben som har lyst til å kjempe i toppen og utvikle laget til noe, og det samme ønsker jeg som trener også. Jeg vet ikke om folk er klar over hvor bra prestasjon vi har gjort. Det skal jentene ha all ære for. De har vært kjempelojale, men det er ikke gitt at det varer evig. Nå blir det viktig å finne veien videre innenfor de rammene vi er underlagt av forbund og omgivelser, sier Senstad.
Skal legge planer
Senstad er under kontrakt også neste år, og vil ikke syte. Men han er veldig gira på å gjøre det så bra som mulig med Storhamar. I dag skal ledelsen i klubben ha det første møtet for å se på neste sesong, der bare Maja Jakobsen og Karoline Fredriksen har kontrakter som går videre fra inneværende sesong.
- Vi håper å beholde alle spillerne, og målet er å få en avklaring i løpet av februar, sier Storhamars daglig leder Erik Stensrud.
Lokale talenter
- Skal Anja Edin erstattes?
- I utgangspunktet ja.
- Med en kvalitetsspiller?
- Vi skal ha en blanding av lokale og regionale talenter samt gode nasjonale spillere. Vi trenger en miks, og må først og fremst se i egen klubb. Storhamar er fortsatt under overvåking, og det er begrenset hva vi kan gjøre. Vi fikk da også E-post fra forbundet da de registrerte at vi ønsker Gro Hammerseng og Anja. Men som jeg svarte, så kunne det jo være noen utenfor klubben som så nytten av å få Hammerseng til Storhamar.
Fortsatt overvåking
- Vil overvåkingen vedvare?
- Det er for tidlig å si noe om hvordan vi kommer ut av 2011, men vi jobber hele tiden med å finne nye inntektskilder. Vi skal ha et bra lag også neste sesong, men jeg er opptatt av at vi også kan få fram noen lokale spillere. Det er viktig å vise at det er mulig, og det tror jeg også samarbeidspartnerne våre synes er positivt, sier Stensrud.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.