Byåsen-trener Geir Oustorp er glad og lettet for å ha trukket Storhamar i semifinalen. Han synes ikke Hamar-laget har nærmet seg teten denne sesongen.
HAMAR: Da det ble klart at Byåsen hadde trukket Storhamar i fredagens semifinale i Drammen, sa Geir Oustorp til adressa.no:
- Jeg er glad og lettet. Da ligger det an til at det er opp til oss selv om vi skal spille finalen eller ikke.
- Det er greit å møte Storhamarlaget for å få satt dem litt på plass. De lever på uavgjortresultatet ennå, og tar det som et tegn på at de har nærmet seg Byåsen og Larvik denne sesongen. Når det er 12 poeng ned til nummer tre, har de ikke nærmet seg, sier Oustorp til adressa.no.
Skal ikke være for sikre
- De skal ikke føle seg for sikre oppi der. De må regne med at de som er under, ønsker å slå dem, og det er moro at de får ekstra motivasjon ved å møte oss, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
Han er enig i at Storhamar ikke har greid å nærme seg de to topplagene denne sesongen, selv om de spilte uavgjort mot Byåsen i Trondheim i vinter.
- Det er bare å se på tabellen det, så ser en at vi er kjempelangt etter. Byåsen har større bredde og bedre topp enn oss, men vi prøver hver eneste dag. I en enkelt kamp kan alt være mulig, og jeg synes vi har fått en fin inngang til sluttspillet.
Snudd formkurven
- Vi var dårlige i sluttspillet i fjor (tapte semifinalen mot Vipers), men nå ser det ut til at vi har snudd formkurven.
- Jentene har vist fin framgang, de er spillesugne og har lyst til å avslutte med stil. Vi skal plage Byåsen så godt vi kan, og har alt å vinne, sier Senstad.
Håpet på Tertnes
Han hadde på forhånd gjort seg disse tankene om de tre mulige motstanderne:
Larvik: Et lag han absolutt ikke håpet på.
Tertnes: Et lag han hadde håpet på.
Byåsen: Et lag som har vist seg bedre enn Storhamar denne sesongen.
I den andre semifinalen møtes Larvik og Tertnes.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.