SÆTRE: Lørdag leverte de toppspill og fikk trampeklapp for sin kreativitet, der de utklasset konkurrentene.

Bent Svele har vært med i Storhamar-håndballen i ti år, og han har aldri sett Storhamar bedre enn nå.
- Forsvarsspillet er det beste vi har gjort. Vi har strevet med dette i tre år, og har ikke vært i nærheten av dette, sier Svele.
Hovedtrener Arne Senstad er imponert over at jentene spilte to så gode kamper etter hverandre lørdag.

Utklasset topplag
Først ble Nordstrand utklasset med 39-16, og så fikk Stabæk så hatten passet med 45-19.

Glimrende spill av keeperne Stine Lidén og Lene Jøranli, sterkt forsvarsspill av hele laget, og en offensiv laginnsats med Anja Edin, Lise Løke og Betina Riegelhuth som sterke anførere.
- Det virker som vi begynner å stå mye bedre defensivt, vi ser bra ut og det må da være gøy å se laget spille med fine kontringer og flotte flyvere. Og så må vi ikke glemme at vi manglet et par spillere, sa Arne Senstad etter utklassingen av Stabæk.

Tøffere søndag
Storhamar fikk tøffere motstand i semifinalen mot fjorårets bronselag i serien, Tertnes. Men Storhamar dro i land en 34-26-seier i en kamp der Stine Lidén, Daria Boltromiuk og Maja Jakobsen var de mest framtredende spillerne hos Storhamar.

I finalen var Nordstrand veldig revansjesugne etter lørdagens kamp. Men de hadde i realiteten ikke sjanse denne gangen heller - selv om Storhamars feilprosent var høyere enn tidligere i turneringen.
- Vi var dårligere framover og litt mer rufsete bakover, men alt i alt har det vært ei veldig god håndballhelg, sier Arne Senstad.
- Vi har aldri hatt et høyere toppnivå enn nå. Kollektivet står sterkt fram, og det er veldig mange enkeltspillere som har hevet seg, sier Senstad.
Han gleder seg over at Daria Boltromiuk har tatt flere steg, og det samme er tilfellet med Stine Lidén som ble kåret til turneringens beste målvakt.
Prisen til beste utespiller gikk til Anja Edin.

Håndballfakta side 32
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.