OSLO: Det mener damelandslagstrener Thorir Hergeirsson.
- Men det blir mange om beinet i kampen om plassene bak Larvik i årets eliteserie. Byåsen er, som vanlig en sterk kandidat. Tertnes vil være med, det samme vil nok Nordstrand og det kan bli flere, sier Hergeirsson som ikke tør annet enn å gardere fullt opp.
- Det blir en jevn serie og mer spennende enn på mange år bak Larvik. Dette viser at eliteserien for damer er i utvikling og at mange klubber har et spennende potensial.
Hergeirsson framhever jobben som blir gjort ute i regionene og også sentralt, med på bygge både bredde og topp på damesiden i Håndball-Norge. Det merkes på kvaliteten i yngres avdelinger rundt i landet.
- Hva synes du om Larviks overlegenhet?
- Det er bra at noen lag har ambisjoner om å hevde seg også utenfor Norges grenser, men det er viktig at alle ikke kan være der. Noen må, av forskjellige årsaker, konsentrere seg om å drive aktivt og god rekrutteringsutvikling på lokalt plan. Stabæk er et veldig godt eksempel på det. Men det er flere meget gode eksempler som Stabæk. Klubber som Storhamar, Tertnes, Byåsen og Nordstrand er gode eksempler på enheter som driver godt utviklingsarbeid med unge talenter. Vi trenger disse klubbene også i norsk topphåndball, ikke nødvendigvis bare klubber som har en økonomi som gjør dem i stand til å konkurrere i større sammenhenger, sa landslagstreneren.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.