HAMAR: Izabela Dudas comeback etter kneskaden ble kortvarig etter som hun nå er gravid. Hun er derfor uaktuell for kveldens hjemmekamp mot Gjerpen, og er ikke tilbake før neste sesong.


Vanskelig å erstatte

- Det er vanskelig å erstatte en spiller som Duda uansett, og jeg ser vel egentlig ingen grunn til å lete etter noe nytt på kort sikt. Det måtte i så fall være å finne en spiller som skal være med oss på lengre sikt, men det er ikke lett å finne noen nå, sier Senstad.

- Jeg hadde sett fram til å få med Iza i europacupkampene, men det er ingen grunn til å få panikk. Jeg vet at de andre jentene er mer enn gode nok. Det har de vist allerede, så jeg tipper vi står med dette laget sesongen ut, sier Senstad.


Edin mot gamleklubben

VM-uttatte Anja Edin er tilbake i Storhamar-trøya etter å ha spilt Møbelringen Cup, og det er Anjas gamle klubb, Gjerpen, som er kveldens motstander. En kan vel ikke akkurat si at Gjerpen og Anjas utvikling har gått parallelt den siste tiden…

Gjerpen måtte starte sesongen med tre minuspoeng, og slik er situasjonen også etter seks serierunder. Gjerpen har ennå til gode å ta poeng.


Årets siste seriekamp

- Normalt er det en kamp vi skal vinne, men vi skal være klar over at det er håndballspillere på Gjerpen også, sier Senstad.

Han er klar på at Storhamar-jentene ikke kommer til en seier i kveld heller uten å være skjerpet i kveldens kamp.
Tilbake på kveldens Storhamar-lag er også to av Storhamars suksessjuniorer, Maja Jakobsen og Linn-Marie Birkeland. De har imponert og scoret mål i bøtter og spann på juniorlandslaget under en turnering i Polen. På fire kamper fikk Maja notert 24 mål, mens Linn-Marie scoret 15.

Kveldens oppgjør i Prestrudhallen er Storhamars siste seriekamp før jul på grunn av VM i Kina. Serien starter igjen i 2010, nærmere bestemt onsdag 6. januar med bortekamp mot Larvik.
10. januar er det igjen bortekamp; denne gang dreier det seg om mjøsderby mot Gjøvik og Vardal. Neste hjemmekamp er først onsdag 20. januar - mot Våg Vipers.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00