• Geir Byberg
    FOTO: Arve Hovelstuen Blystad

Storhamar Håndball tar imot Mjøs-rival Gjøvik klokken 15.00 i Boligpartner Arena søndag. To timer senere droppes pucken mellom Storhamar og Frisk Asker i Hamar OL-Amfi. Nå tilbyr klubbene to-for-en-billett til kampene.

supersøndag

Assistenttrener i Storhamar Håndball, Bent Svele, håper søndagen kan være starten på et godt samarbeid.

– Hallene våre ligger kun en dårlig kontringsball mellom hverandre, og nå håper vi at dette arrangementet kan være starten på noe stort, sier Bent Svele, som er imponert over støtten hockeylaget har i Hamar OL-Amfi.

- De er veldig flinke til å lage liv og god stemning på hjemmekampene sine. Vi håper at Storhamar Supporterunion kommer for å støtte oss mot Gjøvik, og på sikt at klubbene kan få til et godt samarbeid.

Storhamar Håndball kommer ett all sannsynlighet til å rykke opp til eliteserien igjen, og Svele ser store muligheter for å fortsette med samarbeidet også neste sesong.

– Vi håper å kunne fortsette med disse arrangementene også neste sesong. Med opprykk denne sesongen, ser vi for oss å kunne ha flere Supersøndager neste sesong, sier Svele som ser et stor potensial på vestsiden av Hamar.

- Nå får vi også Wang-skolen på tomten, og alle lagene hører til på samme sted. Mulighetene er store på Hamar vest, sier han.

positiv Byberg

Geir Byberg, som er styreleder i Storhamar Ishockey, er glad for at klubbene samarbeider om å hjelpe hverandre.

– Jeg er kjempepositiv til det som skal skje søndag. Jeg har vært på flere hockeykamper enn håndballkamper – naturlig nok, men det blir morsomt å støtte dem.

Byberg håper håndball-samarbeidet kan bygge en sterkere merkevare for hele idrettslaget.

– Drømmen min er at alle lagene som hører til under Storhamar-fanen skal samarbeide. På sikt ser vi for oss et tettere samarbeid med håndballgruppa, fotballen og kunstløpgruppa. Vi ønsker å bygge en så sterk Storhamar-gruppe som mulig, sier han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00