POREC: Anja Edin spilte sin første landskamp siden 2006. Da var hun med i Sverige.
- Mye spennende
Thorir Hergeirsson ser mye spennende i Storhamar-jenta.

- Hun har et utrolig spennende potensial. Anja er skuddsterk og kreativ. Av og til litt for kreativ. Men det kan balanseres. Det er viktig at hun får tid til å komme inn i det med denne gjengen. Det er mye nytt for henne. Hun må spille stabilt framover, og dra lasset for Storhamar. Så får vi se om Anja er aktuell når det blir mesterskap, sier Hergeirsson

- Bra start
- Dette var uansett en bra start. Anja var veldig god i forsvar, og spilte seg inn i det framover, sier Thorir Hergeirsson, og fortsetter:

- Anja har modnet som spiller og er kreativ til tusen. Hun skal få en reel mulighet, sier den islendingen som ledet sin første landskamp som hovedtrener.
- Det var spesielt og moro, sier den tidligere Elverum-treneren.

- Utrolig moro
Anja Edin storkoste seg i går.

- Det er utrolig moro å få være med denne gjengen. Jeg fikk jo sjokk da Thorir ringte og ville ha meg med på denne turen. Jeg skal gi alt for å komme med videre, sier Anja, som kom inn etter 14 minutter av 1. omgang, etter at Norge startet med førstesekseren.
- Jeg hadde håpet på en del spilletid, men dette var mer enn forventet. Jeg følte det gikk ganske bra.
Hun scoret ett mål, og hadde to målgivende pasninger. I forsvar spilte hun foran i en 5-1-variant.
- Anja var god i forsvar, sier Hergeirsson.
Norge møter Kroatia igjen søndag. Da spiller de i Pula.
Kampen i går ble spilt i en gammel hall, og det var opp mot 40 varmegrader inne.

håndballfaktaKroatia - Norge 26-33 (12-18)
400 tilskuere
Norges mål: Linn Kristin Riegelhuth 6, Heidi Løke 5, Kari Mette Johansen 4, Kristine Lunde 3, Marit Malm Frafjord 3, Siri Seglem 3, Tonje Nøstvold 2, Karoline Dyhre Breivang 2, Tine Stange 2, Inga Berit Svestad 2, Anja Marie Edin 1.
Toppscorer Kroatia: Andrea Penezic 6.
Utvisninger: Kroatia 2 x 2 min., Norge 3 x 2 min.
Lagene møtes igjen søndag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.