HAMAR: - Dette er et resultat av en prosess vi har kjørt i Polen, og i sesongen 2008/09 er det Kamilla, Anja og Betina som skal styre Storhamar. De tre blir min forlengede arm på banen, og får utvidede lederfunksjoner. Et spennende valg, sier Arne Senstad til HA-sporten.
Spillerne bestemte
Han overlot til spillerne selv å velge sitt kapteinsteam, og treneren er veldig godt fornøyd med resultatet.

- Etter at Rannveig Haugen dro, hadde vi flere spennende typer å velge blant, og nå har vi fått en innbarket Storhamar-spiller og to spennende spillere utenfra som kapteiner. De tre har vist å beherske lederbiten på flere områder - både i forhold til det som skjer ute på banen og det sosiale. Helt klart et klokt valg, og dette er spillere som også vil bli sentrale i det oppbyggende spillet til Storhamar, fastslår Senstad.

Heidi Tjugum?
- Mange etterlyser kanskje den rutinerte veteranen Heidi Tjugum i en slik rolle.

- Hun ville ha vært et naturlig valg, men Heidi kommer ikke til å være med på alle treningsøktene. Dessuten er det en viktig oppgave for Heidi å holde seg selv i gang. Men det sier seg selv at vi skal bruke Heidi på alt det hun kan, sier Storhamar-treneren.
I dag tar han med seg laget sitt og reiser til Øvre Årdal for å spille 2. runde i cupen mot Jotun - et lag som i fjor ble nummer fem i sin 2. divisjonsavdeling.

Uten Izabela Duda
Storhamar stiller uten Izabela Duda i kveldens kamp. Toppscoreren fikk noen dager ekstra fri for å være igjen i hjemlandet etter treningsleiren i Polen. Iza ventes hjem torsdag.

Det er også høyst tvilsomt om Kamilla Sundmoen er kampklar. Hun fikk seg en smell i akillessenen på treningsleiren i Polen, og Arne Senstad ser ingen grunn til å ta noen sjanser med Kamilla mot Jotun.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00