• Usikker: Kamilla Sundmoen er ikke helt frisk ennå.Foto: Pål Jacobsen

Senstad hadde ventet lenge på denne treninga. Betina Riegelhuth er endelig tilbake i gult og blått, etter en sesong i danske Esbjerg.

Betina selv var også lykkelig over at hun endelig er tilbake i Storhamar.

Litt spesielt

Hun hadde ikke sett Storhamars nye storstue før hun entret banen til sin første trening.

– Det er litt spesielt å komme tilbake. Jeg er jo vant til Prestrudhallen, men jeg skal ikke klage på den nye hallen. Her tror jeg vi skal få det veldig fint, sier Betina.

28-åringen vet at treneren vil legge press på henne. Hun vet også at hun blir sentral i spillet.

– Det må jeg tåle. Jeg føler jeg har utviklet meg til en bedre spiller i Danmark. Da skulle det bare mangle at jeg ikke får mye ansvar i Storhamar, sier Betina.

Storhamar sliter med mange skader for tiden og får ikke noen optimale treninger.

Storhamars gutter 99/00 er med på treningene, noe som gjør at Storhamar får fullverdige treninger.

Mange skader

Trener Arne Senstad er bekymret over alle skadene i laget.

– Jeg er svært bekymret over alle skadene vi har. Noen er langtidsskadd, men andre er inne i varmen snart, sier treneren.

Hele åtte spillere er av ulike skader borte fra fellestreningene.

– Vi har god tid ennå, men det haster likevel med å få tilbake spillere. At Betina er tilbake i klubben, setter jeg stor pris på. Hennes første trening (mandag), fikk jeg se hva som bor i den unge damen. Hun vil få press på seg av meg. En landslagsspiller skal tåle det, og det tror jeg Betina gjør. I henne får vi en spiller med et utrolig skudd. Hun er også god på innspill til strek. Får vi i gang Kamilla Sundmoen også, så kan jo dette bli veldig bra, sier trener Senstad.

Må ned på antall økter

Kamilla Sundmoen var litt med i spillet på tirsdagens trening, men ikke for fullt.

– Jeg klarer ikke å trene for fullt. Jeg må faktisk gå ned i antall treninger, så jeg ikke overbelaster kneet for mye. Det er så slitt det kneet, at det ikke skal mye til før det er tid for å sitte på sidelinjen igjen. Jeg har lyst til å fullføre kontraktstiden, sier Kamilla Sundmoen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.