HAMAR: Åtte jenter er med i kampen om de siste fire plassene. Foruten Anja Edin, er disse: Renate Urne, Inga Berit Svestad, Kristine Lunde Borgersen, Ida Alstad, Tine Rustad Kristiansen og Siri Seglem.
Går for Kina-tur.

- Jeg må innrømme at jeg ble skuffet over uttaket og selv om det er gode spillere jeg kjemper mot om de siste fire plassene, går jeg for en av disse plassene. Jeg har lyst til å være med til Kina, og jeg har tro på at jeg skal klare å kapre en av de fire siste plassene i troppen, sier Anja, som har fått mange positive tilbakemeldinger fra håndballfans etter landskampene i oktober.

Bedre i forsvar

I tilbakemeldingen fra Thorir Hergeirsson heter det at Anja Edin har en del å hente på forsvarsspillet sitt.

- Jeg ble litt trigga da jeg fikk beskjeden. Men jeg tar utfordringen. Forsvarsspillet mitt skal jeg forbedre. Blant annet gjennom forsvarsjobbing en halv time etter hver eneste trening, og jeg skal spille mot mannfolk, det vil si Arne Senstad. Vi er like dårlige tapere begge to, så det blir sikkert et helvete, ler Anja fra sykesenga hjemme.


Snart i trening igjen

- Nå klarer jeg i alle fall å snakke i telefonen, så det er framgang å spore. Noe annet enn en kraftig hjernerystelse er det ikke snakk om. Det har jeg bildebevis på.

Noen tur til Levanger er likevel utelukket. Der oppe må Storhamar klare seg uten Anja Edin.
- Jeg håper å være på jobb igjen i morgen og i trening igjen i slutten av uka. Det er kjedelig å gå slik, uten å kunne lese, uten å se på TV, ja, uten å feste blikket, men bare telle sauer dagen lang, sier publikumsfavoritten fra Storhamar.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00