HAMAR: Den hjemvendte Hamar-jenta fikk bestemannsprisen av en jury i hallen i går kveld, og trampeklapp av nesten 500 tilskuere.
Til tross for at Anja Edin scoret 12 mål.
Det forteller litt om hva hun viste på den ene banehalvdelen.
Nina vant alles hjerter da hun i løpet av noen sekunder, i ett eneste Flint-angrep, blokkerte fire skudd!
Helt alene.

Fra stryk til godkjent
- Det er utrolig gøy å være tilbake i Storhamar. Samtidig var det sunt å være borte litt, for da setter du mye mer pris på det du har hjemme, forklarer en autografskrivende 26-åring.
Hun fikk i likhet med resten av Storhamar-spillerne stryk for forsvarsjobben mot Stabæk onsdag.
Da var det tafatt og lite som hang sammen.
- Alle snakker om hvor viktig det kollektivet er i angrep, men det er minst like viktig i forsvar. Og med meg i Trondheim har det ikke vært like lett å bli ordentlig kjent. Jeg gleder meg skikkelig til å flytte hit i desember, og være på alle treninger.

To viktige treninger
I går var det bedring etter mye jobbing på trening - med fokus på trygghet.
Nina ble igjen i Hamar etter kampen onsdag, og allerede etter to treninger fant hun tonen bedre med lagvenninnene, samtidig som alle la ned litt ekstra innsats.
Som du kan se på bildet tok Arnfinnsdottir skikkelig tak i kampen da hun kom inn et lite stykke ut i første omgang. Det ga mange frustrerte motspillere.

Savner forsvarslederen
Trener Arne Senstad så kampen mot Flint som et steg i riktig retning, etter å ha utfordret spillerne på taklinger de siste dagene.
- Utover i kampen hoppet Flint-spillerne inn med sida av kroppen først, og da har vi gjort noe riktig. Vi er litt mer med fra start i dag, og får overtaket i kampen, sier Senstad.
Han savner fortsatt en leder som kan ta tak i kampen når det stokk seg litt defensivt.
- Da blir vi litt for like som spillere, og alle detter like mye.
Han håper Nina er en sånn type som kanskje kan løfte de andre og gå foran, bare hun får flyttet hit og trent mer med laget.
- Framover scorer vi veldig mange mål og har gode perioder, men innimellom gjør vi fortsatt noen ting på egen hånd, og taper perioder med 0-3 og 0-4. Det har vi ikke råd til mot de aller beste lagene i serien.

Ikke oversikt
Kamilla Sundmoen tar ofte ansvar framover på banen, som mot Stabæk da hun scoret mer enn halvparten av lagets mål, men forklarer at hun sliter med å gjøre det samme bakover.
- Jeg har rett og slett ikke oversikt til lett å se hva vi gjør feil i forsvar, og rette på det. Jeg kan motta beskjed fra benken, og spre det, men det er ålreit med en spiller som kan være den sjefen også på banen. I dag var Nina ekstra god, og det vi trengte, forklarer Sundmoen.
Det gikk et gisp i publikum da Kamilla vred seg i smerter og måtte bytte i 2. omgang, men det var likevel ikke alvorlig.
Rett og slett et kjerringstøt.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00