Spillere, trenere og ledere i Storhamar har brukt tida etter tapet mot Byåsen godt. Så godt at målvakten tror på seier mot Tertnes.

- Vi har fått snakket skikkelig sammen etter den svake kampen mot Byåsen, og iblant er det nødvendig, sier Lidén som ikke ønsker å fortelle noe fra hva som har blitt sagt.

DIREKTE: h-a.no sender kampen direkte kl.18. Her kan du chatte med vår reporter!

Finne igjen galskapen

- Det holder vi for oss selv, men vi er i alle fall enige om at vi må finne tilbake til oss sjøl og galskapen som har preget oss i våre gode perioder, sier målvakten.

Etter tapet mot Byåsen varslet daglig leder Erik Stensrud at han ønsket å utfordre spillere og trener. Ikke minst for å finne grunnen til at jentene framstår såpass veike i eget forsvar.- Lag i motgang trenger sårt en seier, og vi ska jobbe hardt for å få den i kveld. Tertnes er laget vi møtte i serieåpningen i Bergen (ettmålstap), og vi bruker denne som en ny åpning på sesongen, sier Lidén som vet hva som blir viktig i kveld.

Tette igjen bakover

- Vi skal starte med å sette forsvaret vårt, og så skal jeg forhåpentlig levere nok redninger aller bakerst, sier kapteinen som er nådeløs når hun vurderer sin egen innsats mellom stengene i hjemmemøtet med Byåsen.

- Jeg tok på meg skylda for tapet i garderoben etter kampen, innrømmer målvakten.- Jeg har spilt to elendige kamper så langt, og den andre kom mot Byåsen, sier en selvkritisk målvakt.

Uvant tabellposisjon

Før sesongen uttalte jentene fra Hamar vest at de håpet å være med i kampen om medaljene.

Situasjonen nå er en helt annen.- Dette er uvant for oss, men samtidig er jeg helt sikker på at vi er veldig mye bedre enn hva vi har fått ut så langt. Men for å komme skikkelig i gang er vi avhengig av å få en sårt tiltrengt seier. Da tror jeg det kan løsne skikkelig for oss, sier Stine Lidén.

- Gode samtaler

Daglig leder Erik Stensrud har hatt møter med både spillere og trenere den siste uka, og tror jentene kan komme tilbake på vinnersporet i kveld.

- Vi har brukt tida på å finne ut hva som feiler oss og hvordan vi skal finne tilbake spirit, innsats, entusiasme og spilleglede, forteller Stensrud.- Jeg håper og tror at Tertnes skal få testet seg mot et svært sultent Storhamar-lag, sier Stensrud.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00