Spillere, trenere og ledere i Storhamar har brukt tida etter tapet mot Byåsen godt. Så godt at målvakten tror på seier mot Tertnes.

- Vi har fått snakket skikkelig sammen etter den svake kampen mot Byåsen, og iblant er det nødvendig, sier Lidén som ikke ønsker å fortelle noe fra hva som har blitt sagt.

DIREKTE: h-a.no sender kampen direkte kl.18. Her kan du chatte med vår reporter!

Finne igjen galskapen

- Det holder vi for oss selv, men vi er i alle fall enige om at vi må finne tilbake til oss sjøl og galskapen som har preget oss i våre gode perioder, sier målvakten.

Etter tapet mot Byåsen varslet daglig leder Erik Stensrud at han ønsket å utfordre spillere og trener. Ikke minst for å finne grunnen til at jentene framstår såpass veike i eget forsvar.- Lag i motgang trenger sårt en seier, og vi ska jobbe hardt for å få den i kveld. Tertnes er laget vi møtte i serieåpningen i Bergen (ettmålstap), og vi bruker denne som en ny åpning på sesongen, sier Lidén som vet hva som blir viktig i kveld.

Tette igjen bakover

- Vi skal starte med å sette forsvaret vårt, og så skal jeg forhåpentlig levere nok redninger aller bakerst, sier kapteinen som er nådeløs når hun vurderer sin egen innsats mellom stengene i hjemmemøtet med Byåsen.

- Jeg tok på meg skylda for tapet i garderoben etter kampen, innrømmer målvakten.- Jeg har spilt to elendige kamper så langt, og den andre kom mot Byåsen, sier en selvkritisk målvakt.

Uvant tabellposisjon

Før sesongen uttalte jentene fra Hamar vest at de håpet å være med i kampen om medaljene.

Situasjonen nå er en helt annen.- Dette er uvant for oss, men samtidig er jeg helt sikker på at vi er veldig mye bedre enn hva vi har fått ut så langt. Men for å komme skikkelig i gang er vi avhengig av å få en sårt tiltrengt seier. Da tror jeg det kan løsne skikkelig for oss, sier Stine Lidén.

- Gode samtaler

Daglig leder Erik Stensrud har hatt møter med både spillere og trenere den siste uka, og tror jentene kan komme tilbake på vinnersporet i kveld.

- Vi har brukt tida på å finne ut hva som feiler oss og hvordan vi skal finne tilbake spirit, innsats, entusiasme og spilleglede, forteller Stensrud.- Jeg håper og tror at Tertnes skal få testet seg mot et svært sultent Storhamar-lag, sier Stensrud.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.