I går var en ny dagen-derpå-torsdag for Storhamar Håndball. 16-målstap for Oppsal i cupen onsdag førte til spillermøte før treninga klokka 17.
Etter en liten prat ble det vanlig torsdagsopplegg med løping og styrke på Espern, for å svette ut kampen.
Sportslig leder Atle Bronkebakken deltok ikke på møtet, men på vei hjem fra ferie i utlandet er han klar på at klubben er sikker på at de har rett spillere og rett trener.

- Rett mann

- Vi har gode spillere og gode trenere, det handler bare å om få det til å henge litt mer sammen. Vi har tro på det vi driver med, en ut fra det jeg har sett og lest om de siste to kampene, har det manglet litt innstilling og innsats. Vi er uten tvil sikre på at Alfred Örn Finnsson er rett mann, men han trenger litt tid på å sette sitt preg på laget, samtidig som vi har et ungt lag med mange nye spillere, sier Bronkebakken.
Han snakker med trenerne jevnlig, både når laget vinner og når det blir tap, og er klar på at det ikke er noen grunn for klubben til å gjøre grep nå.
- Vi har tapt én seriekamp, mot Byåsen borte. Det er ikke noe å skamme seg over. Vi har tre kamper igjen før VM-pausa, og da er det viktig å gå i oss sjøl for å se hva hver enkelt kan gjøre for å løfte oss igjen. Med noen unntak har det vært kollektiv svikt i de to siste kampene, det er kanskje tross alt lettere å rette på, enn om det skulle være enkeltspillere som er ute av form over lengre tid.

Må være ærlige

Styreleder Ole Erik Hulleberg tror kanskje klubben har vært vel ambisiøs med målsettingen denne sesongen, men at det likevel er grunn til å forvente bedre prestasjoner:
- Det er viktig å ha ambisjoner, det skal Storhamar ha, men med et så ungt lag og mange nye ansikter, var vi kanskje vel ivrige på at det skulle komme fort. Når det er sagt, må alle gå i seg sjøl nå, og spørre hva som er årsaken til prestasjonene i det siste. Da må alle være dønn ærlige, og svarene må vi ta tak i, sier Hulleberg.
Han skrev om dette på Facebook etter kampen onsdag, men angret litt i går.
- Det kunne kanskje ha blitt holdt internt, men det var mange som var skuffa etter kampen. Nå må vi gjøre det vi kan for å støtte spillerne og Alfred for å snu trenden, men det er de som sitter med svarene til hvordan. Akkurat som at de som jobber knallhardt med å stabilisere økonomien vår trenger støtte, trenger spillerne og trenerne det nå, sier Hulleberg.
Han synes synd på Kamilla Sundmoen, som er skadet igjen, og tror det betyr mer for laget i år enn i fjor, at hun er ute.
- Hun er viktig kontinuitet i et ungt lag.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00