HAMAR: - Jeg opplever Svele som truende idet han kommer mot meg. Vi vil ikke ha det slik på ei håndballbane, sier Kjersti Arntsen til HA-sporten.
- Truende? spør Bent Svele når vi forteller hva han blir rapportert for.
- Opplevde hun meg som truende? Den beskrivelsen kjenner jeg meg rett og slett ikke igjen i. Da må jeg ha virket truende for de andre som var i hallen også.

- Dømte drittdårlig

- Da hele hallen ropte «skritt» på en Tertnes-spiller, gjorde jeg det samme og fikk rødt kort. Da jeg ble sendt opp på tribunen, sa jeg at jeg syntes de hadde dømt drittdårlig, og så gikk jeg ut av hallen. Jeg stoppet ikke eller gjorde noe som helst, gikk bare ut av banen. Jeg opplevde ikke meg selv som truende, og synes det er synd hvis hun opplevde det slik. Dette synes jeg er rart, for jeg har ikke vært truende, understreker Svele.
Han fikk advarsel av Kjersti Arntsen tidlig i 1. omgang, og midtveis i 2. omgang ble Storhamar ilagt to minutters straff da Arne Senstad uttrykte sin misnøye. To minutter senere ble Svele sendt på tribunen med påfølgende rapport.
- Det vil alltid være en subjektiv mening om dømming, sier Ida Gullaksen når vi konfronterer dommerduoen med at Storhamars lagledere syntes de dømte dårlig.
- Vi vet vi gjør feil og er ydmyke på det. Men feil gjør alle. Vi fokuserer på oss selv, så håper vi andre også fokuserer på seg selv, sier Arntsen og Gullaksen.

- Latterlig, sier Senstad

- Dette er rett og slett latterlig. Bent går bare mot tribunen dit han ble sendt av dommerne, og fortsetter å si hva han synes om dømmingen. Det er jo ikke snakk om å være truende. Jeg synes dommerne oppfører seg klønete, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
- Det er en latterlig vurdering og arrogansen fra begge dommerne, men det har jeg også vært med på fra de samme dommerne før denne sesongen. Jeg er klar over at både Bent og jeg er kjent for å være engasjerte på laglederbenken. Vi skal ta det, og jobbe med oss selv på det området, men det går også an for dommere å overhøre en del ting.

- Se på videoen

- Bent og jeg skal ta tak i oss selv, men det må være lov å vise engasjement innenfor visse rammer. Hvis vi ser på videoen fra kampen, så vil vi se at Storhamar gjøre mange feil, men det gjør dommerne også, sier Senstad.
For han var heller ikke fornøyd med laget sitt heller mot Tertnes.
- Selv om dommeravgjørelsene går i mot, er det først og fremst vi selv som ikke løser dette på en god nok måte. Det svinger for mye, veksler fra topp til bunn fra kamp til kamp - og i selve kampen, mener Arne Senstad.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.