HAMAR: Ole Erik Hulleberg mener en ny og utvidet Prestrudhall vil gi Storhamar muligheter til økte inntekter.
- I dag vil overskuddet maksimalt ligge på rundt 100.000 kroner årlig. Med en ny hall bør det være mulig å sitte igjen med 300.000 - 500.000 kroner - hvis vi ikke tar av. Det vil også betgy at vi kan bli gjeldfrie langt raskere, mener Storhamars håndballeder.
- Mer plass kan øke rekrutteringen til bredden, vi vil få inn mer publikum på kampene våre og vi vil få ei bedre ramme rundt kampene for sponsorene våre, mener Hulleberg, og fortsetter:
- Bare se på Terningen Arena og hva det har betydd for Elverum. Jeg håper kommunen, Storhamar og andre samarbeidspartnere vil få til en ny hall på litt sikt, sier Hulleberg.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.