HAMAR: Da har Hulleberg gjort fratrekk for merverdiavgift, reduserte fyringsutgifter og tilskudd av spillemidler. I tillegg til denne summen kommer en nødvendig rehabilitering av taket på Prestrudhallen. Taket må det, ifølge Hulleberg, gjøres noe med snart, uansett. Hvis ikke vil hallen råtne på rot.
Storhamar håndball har vært i kontakt med Storhamar videregående skole om et samarbeid om utnyttelse av hallkapasiteten.
- Skolen skal være interessert i å flytte deler av sin virksomhet til hallen, og da tenkes det først og fremst på en planlagt håndballinje ved skolen. De vil kunne få klasserom, kjøkkenfasiliteter og fri adgang til å trene i hallen på dagtid. I tillegg vil også Prestrud skole benytte hallen på dagtid, noe som øker utnyttelsesgraden betydelig, sier Hulleberg.
- En utbedret hall, der en ser for seg bedre tilskuerfasiliteter i form av teleskoptribuner, vil også bidra til at publikum kommer tilbake på Storhamars eliteseriekamper. Vi har mistet 190 tilskuere i snitt per kamp siden det første året i eliteserien. Tilbakemeldinger til oss, bekrefter at det er fasilitetene som er årsaken. Folk orker ikke å stå rett opp og ned i tre timer for først å sikre seg plass, deretter å se håndball, sier daglig leder, Trine Larsen.
På økonomisiden er det også et tankekors at heller ikke samarbeidspartnerne møter opp i Prestrudhallen til kamper. De orker heller ikke å stå stille i tre timer.
- Hvis vi skal kunne bygge relasjoner til samarbeidspartnerne over tid, vil vi gjerne ha dem til stede på kamper, sier daglig leder Trine Larsen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.